Ellen Burgers – GZ-Psycholoog

logo
servetjes in beker

Wachttijd

  • Datum laatste actualisatie: 8 januari 2023.
  • Op dit moment bedraagt de wachttijd gemiddeld 4 weken. De meest actuele wachttijd verneem je na aanmelding.
  • Behandelwachttijd (de tijd tussen intake en start behandeling); behandeling volgt na intake aansluitend, met een gemiddelde tijd van 2 weken ertussen.
  • De wachttijd is niet afhankelijk van de zorgverzekeraar aangezien ik contractvrij werk.
  • Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met de zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 1 week vanaf het eerste contact met een (andere) zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de zgn. treeknormen).

Electronisch aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de vestiging Nijmegen via onderstaande knop. Cliënten die eerder bij mij in behandeling zijn geweest, kunnen me bereiken via het formulier op de Contact pagina.

Cliënten vanuit omgeving Vught die eerder in behandeling zijn geweest, zijn welkom om in Nijmegen óf online hun behandeling te volgen bij mij.
Voor de meeste klachten is dit prima toe te passen. “Uit een meta-analyse waarin de resultaten van 56 studies met in totaal 100 duizend cliënten werden samengevoegd, bleek onlinetherapie net zo doeltreffend als de traditionele gespreksvormen voor vrijwel alle psychische aandoeningen. (Claudi Bockting, hoogleraar klinische psychologie, 2020).“

Ook de EMDR behandeling kan middels e-health plaatsvinden, gebruik makend van een veilige videoverbinding van Psylaris. Je hoeft enkel op de toegestuurde link te klikken.

Nadat je je hebt aangemeld, neem ik contact met je op om te bezien of je hulpvraag binnen mijn praktijk past. Zo ja dan plannen we een afspraak, rekening houdend met een eventuele wachtlijst.