Ellen Burgers – GZ-Psycholoog

logo
servetjes in beker

Wachttijd

  • Datum laatste actualisatie: 26 februari 2024.
  • Op dit moment bedraagt de wachttijd gemiddeld 8-10 weken. De meest actuele wachttijd verneem je na aanmelding.
  • Behandelwachttijd (de tijd tussen intake en start behandeling); behandeling volgt aansluitend aan intake.
  • De wachttijd is niet afhankelijk van de zorgverzekeraar aangezien ik contractvrij werk.
  • Als je de wachtlijst te lang vindt, kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar. Deze kan je helpen met Wachtlijstbemiddeling en gaat, volgens de zgn. Treeknorm, een gecontracteerde zorgverlener elders zoeken. Houd er rekening mee dat de zorgverzekeraar een aanbod kan doen van een behandelaar die buiten je eigen regio en voorkeur valt.

Electronisch aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de vestiging Nijmegen via onderstaande knop. Cliënten die eerder bij mij in behandeling zijn geweest, kunnen me bereiken via het formulier op de Contact pagina.

Cliënten vanuit omgeving Vught die eerder in behandeling zijn geweest, zijn welkom om in Nijmegen óf online hun behandeling te volgen bij mij.
Voor de meeste klachten is dit prima toe te passen. “Uit een meta-analyse waarin de resultaten van 56 studies met in totaal 100 duizend cliënten werden samengevoegd, bleek onlinetherapie net zo doeltreffend als de traditionele gespreksvormen voor vrijwel alle psychische aandoeningen. (Claudi Bockting, hoogleraar klinische psychologie, 2020).“

Ook de EMDR behandeling kan middels e-health plaatsvinden, gebruik makend van een veilige videoverbinding van Psylaris. Je hoeft enkel op de toegestuurde link te klikken.

Nadat je je hebt aangemeld, neem ik contact met je op om te bezien of je hulpvraag binnen mijn praktijk past. Zo ja dan plannen we een afspraak, rekening houdend met een eventuele wachtlijst.